Als Je Een Leaseovereenkomst Afsluit Heb Je Te Maken Met De Volgende Zaken

Spread the love

Als u een leaseovereenkomst hebt, is de kans groot dat u de auto niet lang genoeg zult hebben om groot werk te moeten doen dat niet onder de garantie valt. Maar de gemiddelde kosten om een ​​auto rijklaar te houden in zijn vierde tot en met zesde jaar kunnen gemakkelijk nog eens $ 1.000 zijn – min of meer afhankelijk van het merk en model.

Het is natuurlijk ook nog een kwesite van smaak over wat de de beste lease auto, zo kan het natuurlijk zijn dat je een goedkope private lease vinden in 2019 behoorlijk belangrijk vind. Maar het kan ook zijn dat je gewoon veel luxe wil en dat de maandelijkse prijs niet veel uitmaakt

Als Je De Lease Auto Moet Repareren Worden De Kosten Gedekt

En wanneer uw leaseauto gerepareerd moet worden, zijn uw kosten exponentieel lager omdat het voertuig onder de fabrieksgarantie blijft. Terwijl het kopen van een voertuig betekent dat u belasting betaalt over de gehele aankoopprijs, betaalt u alleen belasting over het deel van het voertuig dat u gebruikt met een autolease, wat lagere belasting betekent. Aan het einde van de looptijd hoeft u zich geen zorgen te maken over de verkoop van het voertuig of het inruilen van gedoe.

Je Moet Wel Op De Afgesproken Kilometers Letten Bij Een Leasecontract

Maar een kost die de huurders toekomt waar autobezitters zich geen zorgen over hoeven te maken, is kilometers boven beperking. Als je leaseovereenkomst 12.000 mijl per jaar aangeeft en je hebt gemiddeld 15.000 gereden en de boete per mijl is 25 cent, dan sta je voor een schikking van $ 2.250 aan het einde van drie jaar.

De Restwaarde Is Een Groot Voordeel Aan Een Leaseauto

Een belangrijk voordeel van eigendom is restwaarde. Er is een middenweg tussen ik-in-een-nieuwe-rit-om de drie jaar en ik rijd-dit-blik-tot-de-wielen-eraf vallen . Dus laten we zeggen dat de slimme eigenaar goed voor haar wielen zorgt en zes jaar besluit vandaar dat ze een verfrissing wil. Ze kan het inruilen voor wat de dealer zijn restwaarde noemt.


Spread the love