Moet Ik Investeren In Zonnepanelen Om Energie Te Besparen, Het Kan Best Veel Geld Opleveren

Spread the love

Waarom afhankelijk zijn van de energie van uw huis? Produceer je eigen energie met zonnepanelen. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over te hoge energierekeningen. Je houdt controle over je eigen groene energie. Interessant niet? Een zonneboiler met zonnepanelen of een thuisbatterij is een perfecte aanvulling. Tijdens het energie vergelijken zie je al vaak dat duurzame apparatuur bij een contract geleverd wordt, de laatste keer dat wij bezig waren met stroom vergelijken in 2019 kregen we zelfs een gratis levering voor zonnepanelen. Om je op weg te helpen hebben we een aantal weetjes rondom zonnepanelen op een rijtje gezet:

  • Investeren in zonnepanelen is een goed initiatief. U verlaagt niet alleen uw energiekosten, maar ook de waarde van uw huis. . Het E-niveau (E-peil in Vlaanderen, Ew-niveau in Wallonië), of de energie-efficiëntie van uw huis, scoort dan een zeer goede score. Hoe lager de score, hoe meer je je kunt verheugen.
  • De investering herstelde zich in 5 of 6 jaar , omdat de technologie inderdaad is gedemocratiseerd in vergelijking met de eerste jaren.
  • Een zonnige dag? Met een omkeerbare meter zie je in ‘real time’ dat je energierekening daalt.
  • De prestaties van uw zonnepanelen zijn van veel factoren afhankelijk.

Ik Wil De Beste Prestaties Halen Uit Mijn Zonnepanelen

Heeft u geen dak beschikbaar, maar wilt u genieten van de voordelen van zonnepanelen? Er zijn veel veranderingen gaande zodat ook u kunt profiteren van zonnepanelen. Via een verhuur / deelplan (‘zonnedelen’ in Vlaanderen) z investeren in fotovoltaïsche panelen geplaatst op een nabijgelegen dak en gebruik maken van het potentieel van de zon. En bespaar natuurlijk op uw energierekening!

Een Zonneboiler Kan Ook Helpen Om Energie Te Besparen

Een zonneboiler helpt u ook energie te besparen. Een goede warme douche nodig? De zonnepanelen van de zonneboiler halen hun energie uit de zon en verwarmen het water. Een zonneboiler kan uw rekening met wel 50% verlagen als het gaat om het verwarmen van warm water voor huishoudelijk gebruik.

Wilt u verder gaan in duurzaamheid? Dan is een huishoudelijke batterij een topidee voor jou. Gemaakt een thuisbatterij gratis zonne-energie die overdag wordt geproduceerd door uw zonnepanelen, die u ‘ s avonds of op een ander tijdstip gebruikt.


Spread the love